Clay Pomade Malaysia | VRival
icon-search
icon-search

2 SEBAB UTAMA

STYLE RAMBUT BRO BELUM MANTUL

KLIK SINI
icon-play

nullNATURAL SHINE.jpgConditioning & Free Control with Victus River.jpg

  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Syuk

    Syuk

    Terbaik! Texture & finish memang tiptop mcm produk well known dari oversea yg sy pernah guna. Kualiti hampir sama dan mampu bersaing dgn produk luar seperti Claymation, Cavalier Clay & Forte Series Clay. Harga murah! Sgt puas hati!

  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Fauzi

    Fauzi

    Minyak rambut paling terbaik setakat ni. Result mmg baik untuk rambut kasar mcm kawe ni. Rambut jadi tak kering mcm clay biasa tapi tetap high hold & natural look.

  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Noor Azlan

    Noor Azlan

    Texture clay nice.. Mcm hanz de fuko.. Senang bentuk.. Fast respone by the seller.. Semlm order, rini dpt.. Very nice packaging.. This is my third time buying this product. Great product Syaf!

  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Nik Aqiff

    Nik Aqiff

    Tak sangka ada produk anak melayu setanding oversea mcm gini. Fuhhh! Dia punya hold terrbaik! Consistency best. Tak mudah cair. Restyle xde masalah langsung. Natural finish, bau melon tu sedap! Fresh!

Clay Pomade Malaysia | VRival | GET PAID UP TO RM16* PER SALE
Clay Pomade Malaysia | VRival | GET PAID UP TO RM16* PER SALE

GET PAID UP TO RM16* PER SALE

You send us Business, we send you Money!

JOIN AFFILIATE PROGRAM NOW!

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.