Clay Pomade Malaysia | VRival
icon-search

BEST CLAY POMADE FOR THICK HAIR

icon-play

nullNATURAL SHINE.jpgConditioning & Free Control with Victus River.jpg


  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Syuk

    Syuk

    Terbaik! Texture & finish memang tiptop mcm produk well known dari oversea yg sy pernah guna. Kualiti hampir sama dan mampu bersaing dgn produk luar seperti Claymation, Cavalier Clay & Forte Series Clay. Harga murah! Sgt puas hati!

  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Fauzi

    Fauzi

    Minyak rambut paling terbaik setakat ni. Result mmg baik untuk rambut kasar mcm kawe ni. Rambut jadi tak kering mcm clay biasa tapi tetap high hold & natural look.

  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Noor Azlan

    Noor Azlan

    Texture clay nice.. Mcm hanz de fuko.. Senang bentuk.. Fast respone by the seller.. Semlm order, rini dpt.. Very nice packaging.. This is my third time buying this product. Great product Syaf!

  • Clay Pomade Malaysia | VRival - Nik Aqiff

    Nik Aqiff

    Tak sangka ada produk anak melayu setanding oversea mcm gini. Fuhhh! Dia punya hold terrbaik! Consistency best. Tak mudah cair. Restyle xde masalah langsung. Natural finish, bau melon tu sedap! Fresh!

  • Ezwan

    Alhamdulillah..repeat order kali ke berapa dah. Kali ni ada bau cranberry pulak

  • Muhd Fahmie

    Barang memang cun, real looks orang kate. Pakai dari pagi sampai petang pun masih ok

Clay Pomade Malaysia | VRival | BERMINAT UNTUK BORONG?
Clay Pomade Malaysia | VRival | BERMINAT UNTUK BORONG?

BERMINAT UNTUK BORONG?

KLIK SINI